Något saknas i min beställning, vad gör jag nu?

Ibland skickas våra leveranser i flera paket som kommer fram på olika tidpunkter.
Se efter i leveransbekräftelsen som du fick via mejl, där kan det nämligen finnas flera spårningslänkar.
Saknad del i en artikel...
Har du kollat inuti? Ibland packas delar inuti större varor för att använda mindre packning.
Saknar du den fortfarande? Kontakta oss, så kan vi hjälpa dig vidare.
Skicka oss ditt beställningsnummer, fakturanummer eller e-postadressen som du använde för att lägga din beställning. Skicka oss även information om delen/delarna som saknas.

Klicka på "Min order" för att få en översikt över din orderhistorik.