Hur byter jag min vara?

Inom 30 dagar efter leverans kan du returnera din produkt och få en av samma modell tillbaka!

För att begära ett utbyte behöver du bara skicka in din begäran i vår skadeportal, "Service hub":

1. Klicka här här för att för att öppna "Service hub".
  2. Ange fakturanummer och postnummer för att hitta din beställning.
  3. Markera den relevanta artikeln, välj utbyte från rullgardinsmenyn och beskriv problemet i detalj, bifoga bilder och videor, om det är användbart, för att hjälpa oss att förstå bättre.
  4. En av våra experter kommer att granska ditt ärende och informera dig om nästa steg via e-post, senast inom två arbetsdagar.

Kan jag få en annan modell i utbyte?

Det är inte möjligt att få en annan modell i utbyte. Men du kan returnera din produkt och begära pengarna tillbaka och köpa den som du faktiskt vill ha!

Vet du hur du returnerar en produkt för att få pengarna tillbaka? Klicka här för att ta reda på det!