Service hubb: Returer, utbyten och reparationer

Fungerar din artikel inte längre? Behöver du byta ut en del som gått sönder under transporten? Eller behöver du en reparation? Allt detta kan du enkelt begära på vår reklamationsportal "Service hub".

"Service hub" är avsedd för alla produktrelaterade klagomål och gör det möjligt för oss att ge en snabbare lösning på ditt krav, minimera väntetid och e-postanvändning.

Hur anmäler jag min skada?

1. Klicka här här för att för att öppna "Service hub".
  2. Ange fakturanummer och postnummer för att hitta din beställning.
  3. Markera den relevanta punkten och beskriv problemet i detalj, bifoga bilder och videor om det är användbart för att hjälpa oss att förstå bättre.
  4. En av våra experter kommer att granska ditt ärende och informera dig om nästa steg via e-post, senast inom två arbetsdagar.