Kan jeg anullere eller ændre en ordre?

Ja, det kan du hvis den endnu ikke er blevet sendt afsted. Giv os besked pr. telefon eller via kontaktformularen, så vil vi se hvad vi kan gøre. Men giv os besked så hurtigt som muligt da varerne afsendes efter kun kort tid.

Det er ikke muligt at annullere en bestilling som allerede er afsendt, hvis du har valgt betaling pr. efterkrav, eller hvis den allerede er blevet betalt. I stedet kan du afvise at modtage pakken og bestille den igen.