Hvordan betaler jeg?

Nogen har engang sagt: "Hvis du er god til noget, bør du aldrig gøre det gratis", og vi er de bedste, så vi tilbyder en række hurtige, nemme og enkle betalingsmuligheder for alle.

**Betalingsmetoderne kan variere alt efter hvilket land varerne skal sendes til.

PayPal
Hvis du vælger PayPal som betalingsmetode, bliver browservinduet viderestillet til PayPal-betalingssiden hvor du vil blive bedt om at indtaste dine PayPal-brugeroplysninger og bekræfte købet. Når betalingen er afsluttet, kommer du tilbage til expondos hjemmeside. Det er nemt og hurtigt.

Bankoverførsel / SEPA
I den automatisk udsendte e-mail med købsbekræftelsen du modtog fra os, fremgår alle de oplysninger du skal bruge, til at foretage en bankoverførsel. Når pengene er gået ind, vil varen blive afsendt.

Efterkrav (KLARNA)
På expondo.dk kan du også vælge at betale pr. efterkrav med Klarna. Du vil herefter få tilsendt en faktura enten pr. e-mail eller sammen med varen. Fra datoen på fakturaen har du 14 dages betalingsfrist. For at kunne betale med Klarna er det nødvendigt at leverings- og fakturaadressen stemmer overens. For virksomheder skal denne leverings- og fakturaadresse være lig den adresse som er registreret under CVR-nummeret. Udover virksomhedens navn skal dit for- og efternavn indtastes for at bestillingen kan godkendes.

Afbetaling (KLARNA)
Ved køb på afbetaling bliver det samlede beløb delt i små afdrag over et aftalt tidsrum.

Kreditkort og debetkort (Visa / Mastercard)
I vores onlinebutik er det nemt at betale med Visa eller Mastercard. Du vil blive videresendt til en formular hvor du kan indtaste kortoplysningerne, kortholderens navn, kreditkortnummeret, udløbsdatoen og CVC-nummeret (de tre cifre i underskriftfeltet på bagsiden).

Sikker nethandel:
Husk når du betaler med kreditkort på internettet, at du ALDRIG skal oplyse din pinkode. Men det er normal praksis at sælger beder om CVC-kontrolnummeret (de tre cifre i underskriftfeltet).

CVC-kontrolnummeret er en ekstra kontrol af at den der anvender kortet, også er kortets indehaver.

Når du handler på internettet, bør du derudover altid anvende en såkaldt sikker forbindelse: Kontroller i adressefeltet foroven at der står "https://" i stedet for "http://" og at der er en lille hængelås til venstre herfor.