Har I modtaget min betaling?

I en perfekt verden modtager vi din betaling øjeblikkeligt. Hvis du har modtaget din bestillingsbekræftelse, ved du at alt er forløbet perfekt.
Hvis du har valgt bankoverførsel, vil du modtage en bekræftelse med alle relevante oplysninger du skal bruge, for at gennemføre betalingen. Vær venligst opmærksom på at en udlandsoverførsel kan tage op til tre hverdage.
Er der gået tre dage og du venter stadig? Så tag kontakt til os, så vil vi hjælpe dig videre.

Har du brug for din faktura eller sporingsoplysningerne for din ordre? Hvis din ordre blev afgivet efter den 29. maj, kan du finde dem på vores "Min ordre"!

Klik på "Min ordre", indtast den e-mailadresse, du brugte til at placere ordren, og bekræft.

Du vil modtage en e-mail med et link, der omdirigerer dig til vores selvbetjeningsside.

Siden virker kun, hvis der allerede er afgivet en ordre.
Tjek også din spam-mappe, e-mailen kan være havnet der.