Hvordan får jeg en faktura?

Vi sender den til dig. Du vil modtage den pr. e-mail når vi afsender din ordre.
Hvis du ikke kan finde den, så kontroller dit spam-filter.
Kan du stadig ikke finde den? Så tag kontakt til os og oplys dit bestillingsnummer og den e-mailadresse du bestilte med, så kan vi hjælpe dig.

Har du brug for din faktura eller sporingsoplysningerne for din ordre? Hvis din ordre blev afgivet efter den 29. maj, kan du finde dem på vores "Min ordre"!

Klik på "Min ordre" for at få et overblik over din ordrehistorik.