Wanneer ontvang ik mijn orderbevestiging?

Dit hangt af van hoe je gekozen hebt om te betalen...

Je ontvangt onmiddellijk de bevestigingsmail van de bestelling. Controleer uw map met ongewenste e-mail als deze niet is aangekomen.

Bankoverschrijvingen hebben tot drie dagen nodig om te verwerken, dus controleer de bevestigingsmail voor onze betalingsgegevens. Zodra we de betaling hebben ontvangen, kunnen we beginnen met de voorbereiding van je bestelling.

Kijk op uw expondo account, als uw bestelling wordt weergegeven als "complete" dan is het een succes!

Kunt u uw orderbevestiging niet vinden? Stuur ons uw order ID of e-mailadres en wij zoeken het voor u op.

Klik op "Mijn bestellingen", de pagina met je bestelgeschiedenis, om de status van je bestelling, je factuur en volginformatie te controleren.