Kan ik een bestelling annuleren of wijzigen?

Ja, dat kan als het nog niet is verzonden. Laat het ons weten via telefoon of via het contactformulier, dan kijken we wat we kunnen doen. Maar laat het ons zo snel mogelijk weten, want de goederen worden meestal al snel verzonden.

Het is echter niet mogelijk om een bestelling te wijzigen zodra deze is verzonden - indien u als betaalwijze COD kiest - of zodra deze reeds is betaald. U zult het pakket moeten weigeren en opnieuw moeten bestellen.