Waar kan ik uw accountgegevens vinden?

 

De accountgegevens verschijnen in de e-mail met uw orderbevestiging.

 

Onze bankrekening is de volgende:
 
expondo GmbH
Revolut
IBAN: LT47 3250 0303 6985 5129
BIC: REVOLT21
Referentie: Noteer hier uw referentienummer (NSxxxxx).
 
Vergeet niet het referentienummer toe te voegen in het veld "Referentie". U vindt het referentienummer in de bestelbevestiging per e-mail.
Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 29 van 87

Artikelen in deze sectie

Neem contact met ons op
Hulp nodig? Klik op mij!
Mijn bestellingen
Vind uw bestelling met onze "Do it yourself"-pagina. Voer gewoon het e-mailadres in dat bij uw bestelling hoort, en we sturen u een link naar een pagina met de details van uw bestelling.
Expondo YouTube
Ga voor instructievideo's en ondersteuningsvideo's naar ons YouTube-kanaal
expondo winkel