Har ni andrahandssorterade varor?

Visst har vi det! Du hittar dem på vår hemsida genom att besöka kategorin "B-sortiment".
Varorna kan ha små estetiska skador eller enbart skadad paketering, men du bedömer såklart inte ett verktyg utifrån hur det ser ut, DU bedömer det utifrån hur bra det funkar.
Våra andrahandssorterade varor både fungerar och är nedsatta i pris.
Om du ändå inte skulle vara 100% nöjd med vår andrahandssorterade vara kan du returnera den inom vår 30-dagars returperiod.