Ett års extra garanti!

Visste du att du från och med den 1 oktober kan förlänga garantin för din vara med ett år? Och det kostar bara 10% av varans pris!

Om du köper mer än en artikel kan du köpa det extra garantiåret för varje artikel separat.

Om du ångrar dig kan du häva köpet inom 14 dagar efter köpet.

Detta är dock endast möjligt för nya produkter, inte för fabrikstillverkade reservdelar.