Hur betalar jag?

I vår butik erbjuder vi flera olika betalningsalternativ, som varierar beroende på land. Som standard kan du betala med förskottsbetalning, PayPal eller kreditkort i alla ländernas webbshoppar. För att använda landsspecifika betalningsmetoder, vänligen gå till expondo-butiken i respektive land.

PayPal
Om du väljer PayPal kommer du bli omdirigerad till PayPals betalningssida. Här behöver du logga in med dina PayPal-inloggningsuppgifter och bekräfta beloppet som ska betalas. När du har gjort det skickas du tillbaka till expondos butik. Väldigt snabbt och lätt.

Kredit- och debitkort (Visa / Mastercard)
Betala enkelt med ditt Visa / Mastercard, kreditkort, eller debitkort. Du kommer omdirigeras till ett formulär där du kan ange alla dina uppgifter (namn, kortnummer, utgångsdatum, och CVC).

Banköverföring / SEPA
Du kommer få ett e-post-meddelande med den betal- och kontoinformation du behöver för att genomföra betalningen. Din order skickas så fort betalningen är mottagen och genomförd.

Säkerhetsinformation
Avslöja aldrig din PIN-kod. Det är normalt att säljaren frågar efter CVC-koden (numret som du hittar på baksidan av debit-/kreditkortet). Men uppge aldrig din PIN-kod när du handlar online.

CVC-koden efterfrågas som en säkerhetsåtgärd för att fastställa att betalaren verkligen är innehavaren av kortet.

Du bör också försäkra dig om att du har en säker internetanslutning när du besöker vår webbshop och när du betalar.

Addressfältet måste börja med “https://” istället för “http://”, och ett litet lås måste vara synligt. Först då är anslutningen säker.

Om du har några ytterligare frågor hjälper vår kundtjänst dig gärna.

Klarna
I den svenska butiken erbjuder vi köp via Klarna. Fakturan skickas då antingen via e-post eller tillsammans med varorna. Från fakturadatum har du 14 dagar på dig att betala fakturan. Om fakturaköp med Klarna ska godkännas måste leveransadressen överensstämma med faktureringsadressen. Vid beställning med Klarna som företagskund så ber vi dig vänligen observera att leveransadressen och faktureringsadressen också måste vara densamma, samt vara registrerat med ert organisationsnummer. Förutom företagets namn bör även ditt för- och efternamn fyllas i för att beställningen ska vara fullständig och bli accepterad.

Delbetalning med Klarna
Vid delbetalning med Klarna betalas den totala betalningssumman i flera delbetalningar över en överenskommen tidsperiod. Eventuella extra avgifter kan förekomma.

Flexibel delbetalning
Alla beställningar du har lagt med flexibel delbetalning samlas i en tydlig månadsfaktura, som alltid skickas ut i mitten av varje månad. Om du använder den här betalningsmetoden för första gången får du den första månadsfakturan under följande månad.

Fast delbetalning
Med det fasta delbetalningsalternativet kan du enkelt delbetala din faktura på 3, 6 eller 12 månader. Det totala beloppet på din faktura fördelas jämnt över denna tidsperiod. Fakturan läggs till din månadsfaktura tillsammans med alla dina flexibla delbetalningar, så att du bara får en månadsfaktura med alla köp med delbetalningar. Räntan för det fasta delbetalningsalternativet är 9,99%.