Har ni tagit emot min betalning?

I en perfekt värld tar vi emot din beställning direkt. Om du har fått din beställningsbekräftelse, vet du att allt har gått perfekt.
När du väljer att betala via banköverföring, kommer vi att skicka en beställningsbekräftelse via e-post som inkluderar kontouppgifterna för betalningen. Tänk på att det kan ta upp till 3 arbetsdagar för en banköverföring att nå oss. Väntar du fortfarande efter att det har gått tre dagar eller mer? Kontakta oss, så gör vi vårt bästa för att lösa det så snabbt som möjligt.

Behöver du din faktura eller spårningsinformationen för din beställning? Om din beställning gjordes efter den 29 maj kan du hitta dem på vår "Min beställning"!

Klicka på "Min beställning", ange den e-postadress du använde för att göra beställningen och bekräfta.

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk som leder dig vidare till vår självbetjäningssida.

Sidan fungerar endast om en beställning redan har gjorts.
Kontrollera även din skräppostmapp, e-postmeddelandet kan ha hamnat där.