Har du mottatt betalingen min?

I en perfekt verden mottar vi din online betaling umiddelbart. Hvis du har mottatt ordrebekreftelsen, vet du at det er en perfekt verden.
Når du velger å betale via bankoverføring, vil vi sende deg en ordrebekreftelse via e-post som inneholder de relevante kontoopplysningene for betalingen. Vær oppmerksom på at det kan ta opptil 3 virkedager før en bankoverføring når oss.
Det har gått tre dager og du venter fortsatt? Gi oss beskjed, så skal vi GJØRE det som trengs for å løse det raskt.

Trenger du fakturaen eller sporingsinformasjonen for bestillingen din? Hvis bestillingen din ble lagt inn etter 29. mai, finner du dem på vår "Min bestilling"!

Klikk på "Min bestilling", skriv inn e-postadressen du brukte til å legge inn bestillingen og bekreft.

Du vil motta en e-post med en lenke som viderekobler deg til selvbetjeningssiden vår.

Siden fungerer bare hvis du allerede har lagt inn en bestilling.
Sjekk også søppelpostmappen din, e-posten kan ha havnet der.