Jeg har ikke mottatt noen e-post om bekreftelse på bestillingen. Har den likevel gått gjennom?

Dette avhenger av hvordan du velger å betale...

Du vil motta ordrebekreftelsen på e-post umiddelbart. Sjekk også søppelpost.

Bankoverføringer tar opptil tre dager å behandle, så sjekk e-posten med bestillingsbekreftelsen for betalingsopplysningene våre. Så snart vi mottar betaling kan vi begynne å forberede bestillingen din.

Sjekk ut expondo-kontoen din, hvis bestillingen din vises som "fullstendig" så er den en suksess!

Finner du ikke ordrebekreftelsen din på e-post? Send oss ​​din bestillings-ID eller e-postadresse, så finner vi den for deg.

Klikk på "Mine bestillinger", siden med bestillingshistorikk, for å sjekke status for bestillingen, fakturaen og sporingsinformasjon.