Hvordan returnerer jeg produktet mitt for refusjon?

Produktet kan returneres innen 30 dager etter levering for bytte eller refusjon. Utover denne perioden og for hele garantiperioden er det mulig å opprette et krav om reparasjon.

For å be om refusjon trenger du bare å sende inn forespørselen din i vår kravportal, "Service hub":

1. Klikk her for å åpne "Service hub".
  2. Skriv inn fakturanummer og postnummer for å finne bestillingen din.
  3. Velg den aktuelle varen og årsaken til returen, velg blant funksjonsfeil , transportskade , ufullstendig bestilling og kun retur . Beskriv problemet i detalj, legg ved bilder eller video, hvis nødvendig, for å hjelpe oss bedre å forstå.
  4. Velg refusjon fra rullegardinlisten og følg portalinstruksjonene.
  5. Avhengig av den valgte årsaken og landet, vil portalen enten la deg skrive ut returetiketten og fortsette med returen selv eller omdirigere kravet ditt til en av våre eksperter. I dette tilfellet vil en av dem gjennomgå saken din og informere deg om de neste trinnene via e-post, senest innen to virkedager.

Vil du vite hvordan du ber om reparasjon? Klikk her for å finne ut