Hvordan reparerer jeg varen min?

Vi gjør det for deg. Og hvis det er i garantiperioden, gjør vi det gratis!

For å be om en reparasjon, trenger du bare å sende inn forespørselen din i vår kravportal, "Service hub":

1. Klikk her for å åpne "Service hub".
  2. Skriv inn fakturanummer og postnummer for å finne bestillingen din.
  3. Velg det aktuelle elementet , velg reparasjon fra rullegardinlisten, og beskriv problemet i detalj, legg ved bilder og videoer, hvis dette er nyttig, for å hjelpe oss bedre å forstå.
  4. En av våre eksperter vil gjennomgå saken din og informere deg om de neste trinnene via e-post, senest innen to virkedager.

Hvor lang tid tar det å reparere en vare?

Våre teknikere vil sjekke, reparere og teste produktet ditt så snart det kommer til verkstedet. Reparasjonsprosessen kan ta opptil 3 virkedager, når denne er fullført, vil du motta en detaljert rapport via e-post, etterfulgt av sporingsinformasjon.

Kan jeg få et erstatningsprodukt under en reparasjon?

Vi tilbyr ikke erstatningsprodukter under reparasjoner.

Vil du også reparere produktet mitt utenom garantiperioden?

Ja det gjør vi!

For dette må du returnere det skadede produktet til vårt verksted, slik at våre teknikere kan inspisere det og foreta en estimering av reparasjonsprisen. Når dette er gjort, sender vi deg tilbudet via e-post, slik at du kan godkjenne det, og først etter din godkjenning fortsetter vi med å reparere produktet.

Returadressen er:

expondo Polska sp. z oo sp.k.
ul. Nowy Kisielin – Innowacyjna 7
66-002 Zielona Góra
Polen

Vil du vite mer om garanti? Klikk her for å finne ut!