Mijn product is beschadigd aangekomen, wat moet ik doen?

We hebben foto's nodig van het beschadigde product en de verpakking, samen met uw bestellings-ID, factuurnummer en het e-mailadres waarmee u uw bestelling heeft geplaatst.
We zullen er alles aan doen om een ​​oplossing te vinden... gratis vervangend onderdeel, gratis reparatie of vervanging van het product.

Je kunt het artikel retourneren door op Servicehub te klikken.
Klik op "Mijn bestelling" voor een overzicht van je bestelgeschiedenis.