Service naaf: Retourneren, ruilen en repareren

Werkt je artikel niet meer? Moet je een onderdeel vervangen dat tijdens het transport is afgebroken? Of heb je een reparatie nodig? Dit kan allemaal eenvoudig worden aangevraagd op ons schadeportaal "Service hub".

De "Service hub" is bedoeld voor alle productgerelateerde klachten en stelt ons in staat om een snellere oplossing voor uw claim te bieden, waardoor de wachttijd en het gebruik van e-mail tot een minimum worden beperkt.

Hoe meld ik mijn claim?

1. Klik op hier om de "Service hub" te openen.
  2. Voer het factuurnummer en de postcode in om je bestelling te vinden.
  3. Selecteer het relevante item en beschrijf het probleem in detail, voeg foto's en video's toe als dat nuttig is, zodat we het beter begrijpen.
  4. Een van onze experts zal je zaak bekijken en je via e-mail informeren over de volgende stappen, uiterlijk binnen twee werkdagen.