Hoe retourneer ik mijn product voor terugbetaling?

Het product kan binnen 30 dagen na levering worden geretourneerd voor omruiling of terugbetaling. Na deze periode en gedurende de gehele garantieperiode is het mogelijk om een reparatieclaim in te dienen.

Om een restitutie aan te vragen, hoeft u alleen maar uw verzoek in te dienen op ons claimportaal, de "Service hub":

1. Klik op hier om de "Service hub" te openen.
  2. Voer het factuurnummer en de postcode in om je bestelling te vinden.
  3. Selecteer het relevante artikel en de reden van retourzending, waarbij u kunt kiezen uit defect, transportschade, onvolledige bestelling en alleen retourzending. Beschrijf het probleem in detail en voeg desgewenst foto's of video's toe, zodat we het beter begrijpen.
  4. Kies restitutie uit de vervolgkeuzelijst en volg de instructies van het portaal.
  5. Afhankelijk van de gekozen reden en het land, kun je op het portaal het retouretiket afdrukken en zelf verder gaan met de retourzending of je claim doorsturen naar een van onze experts. In dat geval zal een van hen je zaak bekijken en je via e-mail informeren over de volgende stappen, uiterlijk binnen twee werkdagen.

Wilt u weten hoe u een reparatie kunt aanvragen? Klik hier om erachter te komen