Garantibetingelser

Udover den normale reklamationsret i købeloven tilbyder vi 3 års udvidet garanti for 10% af vareprisen. Garantiperioden beregnes med betalingsdatoen som begyndelsesdato. Garantien gælder kun i Europa. Hvis der i løbet af garantiperioden konstateres materiale- eller fabrikationsfejl på den vare, du har købt, vil vi enten:

• gratis tilsende en reservedel
  • gratis reparere eller
  • gratis ombytte (såfremt den model du købte ikke længere er på lager, vil vi i stedet tilbyde at ombytte med den efterfølgende model).

Garantien dækker intet udover de hernævnte forhold. Vi yder ikke erstatning, hverken for skader eller følgeskader.

Alle spørgsmål angående garanti bedes rettet til:

expondo GmbH Köpenicker Str. 54 D-10179 Berlin Tyskland / Germany

Returadresse:

expondo GmbH - c/o Plischka Int. Spedition GmbH Müllroser Chaussee 76d 15236, Frankfurt (Oder) Tyskland / Germany

Garantien omfatter alle dele i apparatets indre men ikke kabinettet udenom. Dele der sidder udenpå kabinettet, herunder delene til tilslutning er ikke omfattet af garantien. Garantien omfatter ikke medfølgende tilbehør, med mindre dette finder sin anvendelse inde i selve apparatet. Lukkemekanismer er ikke omfattet af garantien. Produktdefekter der er opstået som følge af, at produktet ikke er blevet betjent korrekt, at produktet er blevet brugt på en måde, der strider imod anvisningerne i brugsanvisningen, at man selv har forsøgt at reparere produktet, eller anden udefra kommende påvirkning er heller ikke dækket af garantien.

Inden vi kan tage stilling til om en fejl er dækket af garantien, vil vi bede dig tage kontakt til os og derefter indsende varen til reparation. Du skal selv betale forsendelsesomkostningerne når du sender varen ind, og du er selv er ansvarlig for evt. skader under indsendelsen. expondo betaler returforsendelsen eller –transporten med fragtfirma.

Ovenstående vilkår gælder ikke de eksterne varemærker APS, Aquaphor, Borotto, CAMBRO, Hamilton Beach®, HEITRONIC, Liss, Merida, Monolith, Pro Bauteam, Qbrick System, TECTOR, TEM, Tungsram og Wiesenfield. Garantien afhænger af producenten.

N.B.

Denne garantibestemmelse sætter ikke i nogen henseende normal købelov ud af kraft. Dine lovfæstede rettigheder som køber er stadig fuldt ud gældende. Såfremt der konstateres mangler, kan du altid tage kontakt til os, uanset om garantien i øvrigt er udløbet.