Mine ordrer: alt hvad du behøver i ét link

"Mine ordrer" er din side med ordrehistorik. Der kan du finde:

- Din proformafaktura, som du betaler ordren med
- Din ordrehistorik
- Sporingslinket til din pakke
- Din faktura
- Linket til vores returportal, som du kan bruge til at returnere din vare.

For at få adgang skal du klikke på "Mine ordrer", indtaste den e-mail, du brugte til at afgive ordren, og bekræfte.

Du vil modtage en e-mail, klik på linket, og du vil blive omdirigeret til din ordrehistorikside.

Siden fungerer kun, hvis der allerede er afgivet en ordre.
Du kan få adgang til siden 30 minutter efter, at du har afgivet din ordre.
Tjek også din spam-mappe, e-mailen kan være havnet der.