Hvordan reparerer jeg min vare?

Vi gør det for dig. Og hvis det er i garantiperioden, gør vi det gratis!

For at anmode om en reparation skal du blot indsende din anmodning i vores skadesportal, "Service hub":

1. Klik her for at åbne "Service hub".
  2. Indtast fakturanummer og postnummer for at finde din ordre.
  3. Vælg det relevante emne, vælg reparation fra rullelisten, og beskriv problemet i detaljer, vedhæft billeder og videoer, hvis det er nyttigt, for at hjælpe os med at forstå det bedre.
  4. En af vores eksperter vil gennemgå din sag og informere dig om de næste skridt via e-mail, senest inden for to arbejdsdage.

Hvor lang tid tager det at reparere en vare?

Vores teknikere kontrollerer, reparerer og tester dit produkt, så snart det ankommer til værkstedet. Reparationsprocessen kan tage op til 3 arbejdsdage, og når den er afsluttet, modtager du en detaljeret rapport via e-mail efterfulgt af sporingsoplysninger.

Kan jeg få et erstatningsprodukt under en reparation?

Vi leverer ikke erstatningsprodukter under reparationer.

Vil I også reparere mit produkt uden for garantiperioden?

Ja, det gør vi!

For at gøre dette skal du returnere det beskadigede produkt til vores værksted, så vores teknikere kan inspicere det og lave et overslag over reparationsprisen. Når det er gjort, sender vi dig tilbuddet via e-mail, så du kan godkende det, og først efter din godkendelse går vi i gang med at reparere produktet.

Afsenderadressen er:

expondo Polska sp. z o.o. sp.k.
ul. Nowy Kisielin - Innowacyjna 7
66-002 Zielona Góra
Polen

Vil du vide mere om garanti? Klik her for at finde ud af det!