Service hub: Returneringer, ombytninger og reparationer

Virker din artikel ikke længere? Har du brug for at udskifte en del, der gik i stykker under transporten? Eller har du brug for en reparation? Alt dette kan du nemt anmode om på vores reklamationsportal "Service hub".

"Service hub" er dedikeret til alle produktrelaterede klager og giver os mulighed for at give en hurtigere løsning på din klage, minimere ventetid og brug af e-mail.

Hvordan anmelder jeg min skade?

1. Klik her for at åbne "Service hub".
  2. Indtast fakturanummer og postnummer for at finde din ordre.
  3. Vælg det relevante emne, og beskriv problemet i detaljer, vedhæft billeder og videoer, hvis det er nyttigt, for at hjælpe os med at forstå det bedre.
  4. En af vores eksperter vil gennemgå din sag og informere dig om de næste skridt via e-mail, senest inden for to arbejdsdage.