Hur får jag rabatt?

Du kan få rabatt om du köper i bulk, det vill säga om du köper flera varor från samma märke i en beställning.
Skicka oss ett e-postmeddelande med artikelnumret eller modellens namn och vilken mängd du önskar, så återkommer vi med ett prisförslag.
Vi vill göra dig uppmärksam på att andrahandssorterade varor, reavaror eller enskilda varor inte omfattas av mängdrabatten.