Min beställning har blivit markerad som levererad, men jag har fortfarande inte tagit emot den.

Här är vad du kan göra:
Kontrollera att leveransadressen är korrekt på beställningsbekräftelsen som du fick via e-post.
Har du fått en leveransavisering?
Har en granne eller någon i närheten tagit emot din leverans?
Kontrollera spårningsuppgifterna på din beställningsbekräftelse. Ibland skickas beställningar i flera leveranser.
Fortfarande ingen leverans? Fyll i och skriv under den edsvurna utsagan som finns bifogad och skicka tillbaka den till oss inom fem dagar.