Vart tar mina uppgifter vägen?

Vi lagrar och använder uppgifterna i syfte att behandla beställningen. När beställningen har behandlats i sin helhet eller när ditt kundkonto har raderats spärras dina uppgifter.

Var denna artikel till hjälp?
0 av 7 tyckte detta var till hjälp

Artiklar i detta avsnitt

Kontakta oss
Behöver du hjälp? Klicka här!
Mina beställningar
Hitta din beställning på vår "Do it yourself"-sida. Ange bara e-postadressen som är kopplad till din beställning, och vi skickar dig en länk till en sida med detaljer om din beställning.
Expondo YouTube
För instruktions- och hjälpvideor, var vänlig och besök vår YouTube-kanal
expondo.se