Hjælp! Min rabatkode virker ikke

Kontroller din rabatkodes gyldighed i tre skridt:

• Udløbsdatoen - er det i dag eller ude i fremtiden?
  • Har du allerede brugt rabatkoden?
  • Er prisen på din bestilling lig med eller højere end den mindste bestillingsværdi på rabatkoden?

Hvis du har kontrolleret ovenstående, så tag kontakt til os, så kan vi hjælpe dig videre.
Glemte du at indløse rabatkoden? Intet problem! Vi kan alle være glemsomme fra tid til anden. Oplys os bestillingsnummeret eller fakturanummeret og rabatkoden, så refunderer vi beløbet.