Et års ekstra garanti!

Vidste du, at du fra 1. oktober kan forlænge garantien på din vare med et år? Og det koster kun 10% af varens pris!

Hvis du køber mere end én vare, kan du købe det ekstra års garanti for hver vare separat.

Hvis du ombestemmer dig, kan du annullere købet inden for 14 dage efter købet.

Dette er dog kun muligt for nye varer, ikke for fabriksudgaver og reservedele.