EX10031278 - SBS-LI-8N - Laboratorieinkubator

Har enheten aktiv kyla som kan nå temperaturer under rumstemperaturen inuti?

Ingen kylfunktion. Temperaturområdet är rumstemperatur till max. 65℃.

Vilken typ av kylvätska använder denna artikel?

Ingen kylfunktion, ingen kylvätska.

Hur justerar man luftfuktigheten inuti enheten?

Ingen fuktkontrollfunktion.

Är det korrekt att enheten är utrustad med en lampa?

Ja.

Är varan lämplig för surdeg?

Ja.

Kan du ta ut brickorna?

Ja.

Är det möjligt att titta inuti enheten genom glaset i dörren?

Ja. Kunden kan tända ljuset för att titta in genom glaset.

Var denna artikel till hjälp?
0 av 6 tyckte detta var till hjälp

Artiklar i detta avsnitt

Se fler
Kontakta oss
Behöver du hjälp? Klicka här!
Mina beställningar
Hitta din beställning på vår "Do it yourself"-sida. Ange bara e-postadressen som är kopplad till din beställning, och vi skickar dig en länk till en sida med detaljer om din beställning.
Expondo YouTube
För instruktions- och hjälpvideor, var vänlig och besök vår YouTube-kanal
expondo.se