EX10062317 - MSW-GE 4800 EASY - 4-taktsmotor - 6,5 hk - encylindrig - elektrisk startmotor

Jag kan inte komma på hur man startar motorn via elstarter.

Denna motor har ingen elektrisk startmotor

Vad är diametern och längden på skaftet?

diameter 20mm längd 250mm

Ingår tändningsnyckel och batteri?

Inkluderar tändningsnyckel men inkluderar inte batteri, det är ersatt av motor som bilden

De övergripande måtten (mm)


Var denna artikel till hjälp?
0 av 3 tyckte detta var till hjälp

Artiklar i detta avsnitt

Se fler
Kontakta oss
Behöver du hjälp? Klicka här!
Mina beställningar
Hitta din beställning på vår "Do it yourself"-sida. Ange bara e-postadressen som är kopplad till din beställning, och vi skickar dig en länk till en sida med detaljer om din beställning.
Expondo YouTube
För instruktions- och hjälpvideor, var vänlig och besök vår YouTube-kanal
expondo.se