Finnes det fordeler med å ha konto på expondo?

Ja, det gjør det mer brukervennlig å legge inn ordrer og er raskere. Bare endre din fakturerings- og leveringsadresse. Ingen flere skrivefeil i fremtiden.

Få tilgang til informasjon om dine tidligere og aktuelle bestillinger samt din ordrehistorikk.

Du kan sjekke status for bestillingen din og alle ordreoppdateringer på bestillingshistorikksiden "Mine bestillinger". Der finner du ordrestatus, sporingsinformasjon, faktura og mye mer!
Sjekk ved å klikke på "Mine bestillinger".

Siden fungerer bare hvis du allerede har lagt inn en bestilling.
Sjekk også søppelpostmappen din, e-posten kan ha havnet der.