Mijn bestelling is gemarkeerd als bezorgd, maar ik heb het niet ontvangen.

Dit is wat u kunt doen:
Controleer of het afleveradres correct is in de bevestigingsmail van de bestelling.
Heb je een afleverbericht?
Misschien heeft je buurman of iemand anders hem opgehaald?
Controleer de trackinginformatie in uw orderbevestiging. Soms verzenden we producten in meerdere pakketten.
Nog steeds niets? Vul de verklaring in de bijlage in en stuur deze binnen 5 dagen naar ons terug.