Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens?

In het belang van het aankoopproces bewaren en gebruiken we uw persoonlijke gegevens. Zodra de transactie is voltooid of uw gebruikersaccount is verwijderd, worden uw gegevens geblokkeerd.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 7

Artikelen in deze sectie

Neem contact met ons op
Hulp nodig? Klik op mij!
Mijn bestellingen
Vind uw bestelling met onze "Do it yourself"-pagina. Voer gewoon het e-mailadres in dat bij uw bestelling hoort, en we sturen u een link naar een pagina met de details van uw bestelling.
Expondo YouTube
Ga voor instructievideo's en ondersteuningsvideo's naar ons YouTube-kanaal
expondo winkel