Problemen oplossen - EX10250716 - UNI_IS_05 - Infraroodsaunaruimte

Gids voor probleemoplossing en retouren procedure.

1. Tijdens het retourbeleid van de klant kan het product alleen ongebruikt in de originele verpakking worden geretourneerd (geen tekenen van zweet of vlekken).

2. Als er een onderdeel kapot is, stuur er dan een foto van en probeer een reserveonderdeel uit het magazijn te sturen.

3. Raadpleeg het technische team bij problemen met het besturingssysteem of een kapot kwartsverwarmingstoestel en dwing de klant om de gebruikershandleiding te lezen (kwartsverwarming vervangen).

4. Gelieve de klant te begeleiden en te dwingen om de gebruikershandleiding te lezen