Fejlfinding - EX10250713 - UNI_IS_01 - Infrarød kabine - 5 fuldspektrum radiatorer - 2 personer - 2100 W - 15 - 65 °C

Fejlfindingsvejledning og returneringsprocedure .

1. Under kundepolitikken kan returnering af produktet kun returneres ubrugt i original emballage (ingen tegn på sved - pletter)

2. Hvis en del er i stykker – send venligst et billede af den og prøv at sende en reservedel fra lageret.

3. Ethvert problem relateret til kontrolsystem, ødelagt kvartsvarmer, kontakt venligst det tekniske team og tvunget kunden til at læse brugervejledningen (erstatning af kvartsvarmeren).

4. Vejledning og tving kunden til at læse brugermanualen