EX10011615 - RCDA-1350/100S - Mattorkare - 1 500 W - 16 ställ

Storlek på brickor?

396 x 396 mm

Hur bullrigt är det?

50 dB

Går det att justera luftfuktigheten?

Nej

Går det att justera hastigheten på fläkten?

Nej

Funktion för omkopplarlägen ( I/0/II )?

I -> På kontinuerligt arbete // 0 -> av - inaktiverad // II-> fungerar med timern

10011615-2_switch.jpg

Lämplig för hårda rotfrukter?

Ja

Lämplig för bryggares spannmål (spannmålsrester efter öljäsning)?

Ja

Hur många fans finns det och vad är kraften?

2 x 30 watt

Lämplig för att torka nudlar?

Ja

Lämplig för torkning av valnötter?

Ja

Var denna artikel till hjälp?
1 av 3 tyckte detta var till hjälp

Artiklar i detta avsnitt

Se fler
Kontakta oss
Behöver du hjälp? Klicka här!
Mina beställningar
Hitta din beställning på vår "Do it yourself"-sida. Ange bara e-postadressen som är kopplad till din beställning, och vi skickar dig en länk till en sida med detaljer om din beställning.
Expondo YouTube
För instruktions- och hjälpvideor, var vänlig och besök vår YouTube-kanal
expondo.se