Is het de moeite waard om een gebruikersaccount aan te maken?

Het is sneller om te bestellen omdat je niet dezelfde informatie opnieuw hoeft in te vullen

Uw factuur- en afleveradres wordt opgeslagen in het systeem

U kunt uw huidige en eerdere bestellingen in de geschiedenis zien

Je kunt de status van je bestelling en alle bestelupdates bekijken op de bestelgeschiedenispagina 'Mijn bestellingen'. Daar vind je de status van je bestelling, volginformatie, factuur en nog veel meer!
Controleer dit door op 'Mijn bestellingen' te klikken.

De pagina werkt alleen als er al een bestelling is geplaatst.
Controleer ook je spamfolder, want de e-mail kan daar terecht zijn gekomen.