EX10061536​​ - MSW-FI-11000 - Frekvensomformer - 11 kW / 15 hk - 380 V - 50 - 60 Hz - LED

Hvordan hæver man hertz til 600?

Tryk først på programmeringstasten DATA, indtast P0-gruppeparametrene, tryk på bekræftelsestasten ENTER, modificer først P0-22 for at indstille til 1, modificer derefter P0-10 for at indstille til 600, P0-12 for at indstille til 600, og P0- 08 for at indstille til 600.